STÖD OSS

Möt Talla

Det här är Talla. Han är fem år gammal och känner smärta varje gång han blinkar.

En ung pojke torkar ögonen med sin t-shirt.

Förändra livet till det bättre

STÖD OSS

Talla lider av trakom. Det är en otäck infektion som leder till ärrbildning på insidan av ögonlocken och gör att ögonfransarna vänder sig inåt och skrapar mot ögat. Och om den inte behandlas kan det leda till blindhet. För Talla leder varje blinkning till hemsk smärta men du kan hjälpa honom.

Trakom kan snabbt och enkelt behandlas med antibiotika. Kan du tänka dig att skänka pengar idag för att skydda fler barn som Talla mot sjukdom och smärta?

I över 60 år har Sightsavers arbetat över hela världen för att förebygga och eliminera blindhet som kan undvikas. Vi genomför ögonundersökningar och ger människor tillgång till behandling i några av världens fattigaste länder. Det är tack vare generösa bidragsgivare som du som vi kan finansiera behandlingar för barn som Talla.

Gå med i Sightsavers genom att skänka en gåva idag som hjälper oss att skydda syn och ge barn möjlighet att förverkliga sina drömmar.

Du kan vara med och förändra liv

Jag vill ge en
engångsgåva

Kan behandla 28 familjer så de slipper drabbas av den smärtsamma sjukdomen trakom.

Kan ge en skola två braille-kit så barn med synnedsättning kan lära sig läsa och räkna med punktskrift.

Kan ge tre vuxna familje-försörjare en synåterställande gråstarrsoperation.

kr
Tyvärr är den minsta donation vi kan hantera 30 kr
Tyvärr kan vi inte hantera såhär stora donationer online. Hör gärna av dig genom att skicka ett email till [email protected] eller ring till vår givarservice på 08 470 24 80 om du vill veta mer om att skänka gåvor på över 100,000 kr