Få professionell coaching i ledarskap samtidigt som du stöder Sightsavers

En grupp studenter deltar i en kurs finansierad av EU.
Yrkesinriktad kurs finansierad av Europeiska Unionen. © Sightsavers 2017/Tommy Trenchard

Ett nytt samarbete med Carin Eriksson, professionell ledarskapscoach, hjälper människor att utveckla sin karriär och bygga självförtroende samtidigt som de stöder Sightsavers.

Carin driver Carin Ledarutveckling, ett företag som erbjuder skräddarsydda utbildningar i ledarutveckling. Hon ger nu sina kunder möjligheten att skänka ett bidrag till Sightsavers i utbyte mot en timmes coaching.

Hon berättar: ”Jag tror på ’pay it forward’-kulturen. Genom att erbjuda mina tjänster i ledarutveckling i utbyte mot ett bidrag till välgörande ändamål ger jag mina kunder möjlighet att bidra till Sightsavers arbete samtidigt som de själva växer som ledare.”

Alla bidrag hjälper oss att förebygga blindhet och främja lika möjligheter för människor med funktionsnedsättningar i utvecklingsländer.

Om du äger, eller arbetar för, ett litet företag och vill stötta vårt viktiga arbete kan du besöka vår hemsida stöd oss som företag för mer information.

Carin Eriksson.

Så kan du delta

Kontakta Carin Eriksson på [email protected] eller ring 0706-33 35 80 för att boka ett möte.

Efter avslutat coachingsamtal skänker du en gåva till Sightsavers via Swish 123 900 36 33.

Vill du veta mer om vad som händer?

Nyheter

Senaste nytt

En person som tvättar händerna.
sightsavers_news

Covid-19: ett meddelande från Sightsavers globala vd Caroline Harper

Sightsavers följer noggrant utvecklingen av covid-19-utbrottet och gör allt för att skydda både vår personal och samhällena i länderna där vi arbetar.

Sia och hennes barn ler efter en ögonundersökning i Liberia.
sightsavers_news

Vad vi har uppnått 2019

Det har varit ännu ett banbrytande år för Sightsavers. Läs om vad vi har haft för oss, från att sjösätta nya program och konstutställningar till att träffa drottningen.

Människor går av en båt i en hamn.
Sightsavers Reports

Blindheten halverad i det avlägsna Sundarban

I en avlägsen region i östra Indien var tidigare en av 50 människor blind. Genom ett Sightsavers-projekt har man nu reformerat ögonhälsan där och förändrat tusentals människors liv.