Rösta på Sightsavers i Saleducks välgörenhetskampanj

Shahid.

Sightsavers är glada över att vara bland de organisationer som företaget Saleduck valt att stötta genom sin årliga välgörenhetskampanj.

10 000 kr står på spel och du kan påverka hur stor del av denna summa som ska gå till att rädda människors syn.

Kampanjen pågår mellan 20 mars och 20 april och genom att rösta på Sightsavers kan du påverka hur stor del av den totala summan som ska gå till Sightsavers arbete för att rädda människors syn och stötta personer med funktionsnedsättningar runt om i världen. Den procentuella andel av rösterna varje organisation får är också den andel av pengarna som går till respektive organisation.

Detta är det tredje året i rad som Saleduck genomför sin kampanj. Genom den hoppas de kunna bidra till en bättre värld genom att stötta det arbete som Sightsavers och andra organisationer gör dagligen.

Valgorenhetsinsamling 2018.

Vill du veta mer om vad som händer?

Nyheter och berättelser
En person som tvättar händerna.
sightsavers_news

Covid-19: ett meddelande från Sightsavers globala vd Caroline Harper

Sightsavers följer noggrant utvecklingen av covid-19-utbrottet och gör allt för att skydda både vår personal och samhällena i länderna där vi arbetar.

Sia och hennes barn ler efter en ögonundersökning i Liberia.
sightsavers_news

Vad vi har uppnått 2019

Det har varit ännu ett banbrytande år för Sightsavers. Läs om vad vi har haft för oss, från att sjösätta nya program och konstutställningar till att träffa drottningen.

Människor går av en båt i en hamn.
Sightsavers Reports

Blindheten halverad i det avlägsna Sundarban

I en avlägsen region i östra Indien var tidigare en av 50 människor blind. Genom ett Sightsavers-projekt har man nu reformerat ögonhälsan där och förändrat tusentals människors liv.