STÖD OSS

Rösta på Sightsavers i Saleducks välgörenhetskampanj

Shahid.

Sightsavers är glada över att vara bland de organisationer som företaget Saleduck valt att stötta genom sin årliga välgörenhetskampanj.

10 000 kr står på spel och du kan påverka hur stor del av denna summa som ska gå till att rädda människors syn.

Kampanjen pågår mellan 20 mars och 20 april och genom att rösta på Sightsavers kan du påverka hur stor del av den totala summan som ska gå till Sightsavers arbete för att rädda människors syn och stötta personer med funktionsnedsättningar runt om i världen. Den procentuella andel av rösterna varje organisation får är också den andel av pengarna som går till respektive organisation.

Detta är det tredje året i rad som Saleduck genomför sin kampanj. Genom den hoppas de kunna bidra till en bättre värld genom att stötta det arbete som Sightsavers och andra organisationer gör dagligen.

Valgorenhetsinsamling 2018.

Vill du veta mer om vad som händer?

Nyheter och berättelser
En grupp trakomkirurger i Zambia ler mot kameran, de bär operationskläder.
sightsavers_news

Höjdpunkter i juli: uppdateringar från hela världen

Nyheter från Zambia där kirurger utbildas för att kunna operera trakompatienter. Dessutom uppdateringar från Burkina Faso, Indien och Senegal.

Ögonkirurgen Dr Ndalela undersöker ögonen på ett barn för att leta efter tecken på trakom.
sightsavers_news

Antalet människor som riskerar att drabbas av trakom har minskat med 91 %

2002 riskerade 1,5 miljarder människor i världen att drabbas av denna allvarliga ögonsjukdom som kan orsaka blindhet. Men nya data från WHO visar att den siffran minskat till drygt 142 miljoner.

Skolelever ler framför en väggmålning i Zambia.
sightsavers_news

Höjdpunkter i juni: uppdateringar från hela världen

Nyheter från Zambia där Sightsavers program Super School 5 utbildar tusentals skolelever om hygien. Dessutom uppdateringar från Benin, Kenya, Zimbabwe och mycket mer.