STÖD OSS

Här finns vi

Sightsavers jobbar i mer än 30 länder runt om i världen.

Vi samarbetar med lokala, regionala, nationella och internationella organisationer och myndigheter. Med deras hjälp ser vi till att människor får tillgång till ögonundersökningar och operationer, vi delar ut tabletter för att behandla och förebygga sjukdomar, vi främjar ökade rättigheter för människor med funktionsnedsättning och vi stärker lokala hälsosystem för att säkra hållbarheten i våra projekt.

För tillfället har vi utvecklingsprojekt i Bangladesh, Benin, Burkina Faso, Kamerun, Tchad, Elfenbenskusten, Demokratiska Republiken Kongo (Kongo-Kinshasa), Etiopien, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Indien, Jemen, Kenya, Liberia, Malawi, Mali, Moçambique, Nigeria, Pakistan, Republiken Kongo (Kongo-Brazzaville), Senegal, Sierra Leone, Sydsudan, Sudan, Tanzania, Gambia, Togo, Uganda, Zambia och Zimbabwe.

Ditt bidrag skapar en framtid

STÖD OSS

Berättelser från runt om i världen

Madalitso Nyangulu sitter på sin motorcykel.
Sightsavers Reports

Madalitsos berättelse

Varje onsdag ger sig Madalitso ut på Malawis landsbygd med sin motorcykel för att behandla människor med nedsatt syn.

Zamurrad sits alone in her home in Pakistan.
Sightsavers Reports

Zamurrads berättelse

Zamurrads liv stannade av när hon utvecklade grå starr men tack vare en rutinoperation så fick hon tillbaka sin självständighet.

Sightsavers Reports

Winesis berättelse – uppföljning

Efter år av rädsla och kamp har Winesi och hans familj funnit hopp tack vare en gråstarrsoperation som var möjlig tack vare ditt stöd.