STÖD OSS

Sightsavers vinner brons för film om sitt arbete

En film av Sightsavers om organisationens arbete vann brons på Brand Film Festival Awards där Europas främsta branding-filmer uppmärksammas.  

Sightsavers fick priset för sin varumärkesfilm “What We Do’ brand film” (Vad vi gör) på 2019 års Brand Film Festival, som presenterades av PR Week och Campaign Magazine på Hawker House i London den 1 maj. Under eventet visades de nominerade filmerna och man arrangerade även paneldiskussioner och presenterade case-studies om de bästa varumärkesfilmerna i Europa.

Sightsavers film fick pris i kategorin Not for Profit/Giving Back (Välgörenhet/Ge tillbaka) där bidrag från både välgörenhetsorganisationer och privata företag tävlade. Guldet delades ut till Samaritans an agency Pegasus, för deras film ”Small Talk Saves Lives” (Småprat räddar liv).

”What We Do” ger en översikt av Sightsavers arbete och de olika programmen runt om i världen, dessutom innehåller filmen nyckelcitat från vd:n Caroline Harper och andra viktiga medarbetare. I filmen presenteras även en del av Sightsavers framgångar och den ger inblickar i arbetet med att skydda syn och kämpa för funktionsnedsattas rättigheter.

Den brittiska skådespelerskan och Sightsavers-ambassadören Sunetra Sarker är berättarröst i filmen, som producerats i samarbete med Londonbaserade Magneto Films.

Se Sightsavers prisbelönta film

Klicka ovan för att se filmen om Sightsavers livsförändrande arbete i över 30 länder runt om i världen (på engelska).

Vill du veta mer om vad som händer?

Fler nyheter
Deus Turyatemba står bredvid en Inclusive Futures-plansch
sightsavers_news

Nytt banbrytande program gör det möjligt för 2 000 personer med funktionsnedsättning att få bättre jobb

Programmet Inclusion Works, som finansieras av UK Aid och leds av Sightsavers, kommer att skapa arbetstillfällen för över 2 000 personer med funktionsnedsättning.

Sarita Choure på judomästerskapet.
sightsavers_news

Höjdpunkter i september: uppdateringar från hela världen

Nyheter från Indien där en judoutövare som stöds av Sightsavers tagit brons i Samväldesmästerskapet i judo. Dessutom det senaste från Kenya, Zimbabwe, Tanzania och Zambia.

Teachers in Pakistan attend training to learn how to check their students' eyes.
sightsavers_news

Höjdpunkter i augusti: uppdateringar från hela världen

Sammanfattning av det senaste arbetet som dina gåvor hjälper till att stödja och nyheter från Moçambique, Pakistan, Nigeria och Indien.

Vill du höra från oss via mejl?